Det skete også i 2011

Til Verdensbilleder summer Aarhus City af liv og glade. Rundt omkring støder du på oplevelser – store som små. Det kan være alt fra musik, & dans til smagsprøver & konkurrencer. Vi har samlet nogle af oplevelserne her, så du ved, hvad du kan glæde dig til.

Bruuns’ Galleri

Kom til caribisk marked, hvor centrets butikker har lavet et marked med gode tilbud. Derudover kan du høre live-koncerter calypso og ståltrommer og alle er velkommen til at danse med på rytmerne.
Program:
Caribisk marked i Bruun’s – hvor vores butikker sælger via boder i centret – kl. 10.00 – 24.00
Rund Beach bar m. musik og sampling af Burn energi drink – kl. 18.00 – 24.00.
DSB rejsebureau: Promotion og konkurrence om et gavekort på 10.000 til et rejsegavekort- kl. 10.00 – 24.00
Koncert med Sonicsteel som spiller musik, der passer til temaet Caribian Nights – kl. 20.00-21.15

Bruunsgade
I Bruunsgade ved Arbejdernes Landsbank kan du komme helt tæt på levende Blå Araer – papegøjer. Derover vil du blive mødt at olietønde musik. Deltag også i konkurrencer.
Programmet starter kl. 16.00

Magasin
Under Verdensbilleder har Magasin Grand Opening af en af deres etager, hvilket betyder ekstra gode Verdensbilled-tilbud. Derudover er Magasin fyldt med sans og palmer, som var du taget til Caribien og der bliver desuden mulighed for at deltage i

Åen
Rytmerne ved åen vil 31. maj være caribiske. Du vil kunne opleve nogle gratis koncerter med kunstnere fra St. Croix. Så varm op til en festlig Verdensbilleder ved åen.

Tirsdag den 31. maj:
Café Römer: DOC Petersen er velkendt på Virgin Islands som en af de førende calypso sangere. Nu kan han også høres på Café Römer kl. 19.00


Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk