Den Amerikanske Ambassade på Lille Torv

Ambassaden tager stjernerne med sig til Aarhus, når de den 4. juni lægger vejen forbi Lille Torv og USA Festivalen. Og du kan komme helt tæt på stjernerne hvad enten det er Obama, Elvis Presley eller Monroe! Har du altid drømt om at møde Præsident Obama og hans frue Michelle? Eller give Marilyn Monroe et kindkys? Under USA Festivalen kan du møde stjernerne. Så godt som i hvert fald. Som en sjov og anderledes gimmick giver Den Amerikanske Ambassade dig mulighed for at få taget et foto sammen med nogle af verdens største stjerner. Med sig hele vejen fra Ambassaden i København og hele vejen fra USA tager de nemlig et bredt udvalg af papfigurer, der både i udseende og størrelse ligner den ægte vare.

Råd og vejledning
Og ud over det skæve og humoristiske indslag, så har du også mulighed for at søge råd og vejledning hos nogle særdeles USA-kyndige folk. For under USA Festivalen rykker Den Amerikanske Ambassade flere af deres folk til Lille Torv i Aarhus. Og det er noget, chargé d’affairs Stephen Cristina, ser frem til. ”Der er så meget godt at sige om Aarhus – om byens parker, historiske bygninger, hyggelige cafeer og restauranter og ikke mindst om århusianerne. Jeg ved, at Aarhus er kendt som Smilets By, og jeg har selv oplevet den varme gæstfrihed i byen og blandt århusianerne. Ambassadens korte visit i Aarhus under USA Festivalen bliver med garanti en unik oplevelse. Vi er beærede over, at Aarhus hylder vores hjemland, og vi ser alle sammen frem til at indhylle os i det amerikanske tema lige midt i hjertet af Jylland,” siger han.
Ansatte på Ambassaden står klar til at besvare alle slags spørgsmål fra nysgerrige, rådvilde eller blot rejselystne århusianere. Måske er du faret vild i de ofte indviklede visumregler? Eller måske savner du gode råd, hvis du selv eller din teenager overvejer at tage et studieophold i USA? Måske er du interesseret i at vide, hvor i USA du finder de største seværdigheder? Den Amerikanske Ambassade – nu i Aarhus – står klar til at servicere århusianerne hele dagen den 4. juni.
Og underlægningsmusikken vil være i top, for med sig tager Ambassaden et lille orkester, der vil underholde med gode, kendte amerikanske sange.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk