Deltag i debatten og vind et gavekort

Som rejse-, shopping- og kulturfestival sætter Verdensbilleder hvert år fokus på et andet land, en fremmed kultur og dermed en anderledes måde at leve på.

I år er temaet for Verdensbilleder Thailand, og århusianerne får derfor i år chancen for at opleve nogle af Thailands skikke og traditioner på nært hold. To kulturer mødes i Aarhus, og det er derfor oplagt at spørge, om der er noget, som vi danskere og thaier kan lære af hinanden?
Det er ofte når vi spejler os i andre, at vi opdager nye indsigter i livet. Når vi rejser til andre lande, så bliver vi ofte bekræftet i eller udfordret på vores egen måde at leve på, og når hele Aarhus til Verdensbilleder præsenteres for den thailandske tilgang til livet, så vil det med garanti blive en berigende oplevelse for både danskere og thaier. Thailand og thaierne er berømt for deres lethed til smil, en særlig høflighed, tolerance og overbærenhed, og når danskere og thaier fester sammen til Verdensbilleder, så vil en lille smule af denne thailandske charme helt sikkert drysse ned over Aarhus.
I den forbindelse ønsker FO-Aarhus og Aarhus City Forening at sætte fokus på kulturmødet mellem Danmark og Thailand, danskere og thaier, og de inviterer derfor alle århusianere til at deltage i debatten om, hvad vi kan lære af Thailand og thaierne.

”Vi vil i FO gerne gøre væsentlige emner til samtalestof, og med den her konkurrence vil vi spørge folk om, hvad de synes, det kunne være værdifuldt at tage med fra kulturmødet med Thailand og thaierne,” fortæller skoleleder i FO-Aarhus Torben Dreier. ”Jeg tror, der er en række ting, som det kunne være interessant at diskutere i forhold til Thailand og thaierne. Det kunne eksempelvis være  deres tilgang til sundhed, deres levevis, deres venlighed eller deres værdinormer,” fortæller han.

Konkurrence: Hvad kan vi lære af Thailand?

Til Verdensbilleder får du chancen for at opleve et pust fra Thailand, og har du mod på at mærke efter og stille spørgsmålstegn ved den danske levevis, så er det bare med at sætte dig til tasterne. Du kan deltage i konkurrencen ved at sende dit bud på, hvad vi kan lære af Thailand og thaierne til FO-Aarhus, og samtidig får du chancen for at vinde et gavekort på 1000 kr. til Aarhus City.

Du deltager i konkurrencen på denne hjemmeside: http://thailand.fo-aarhus.dk/.
OBS: konkurrencen er slut.

Den heldige vinder af et stk. gavekort på 1000,-kr. er:

Tonni Leth, Horsens

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk