Dansk skiltefirma med fingeren på den europæiske puls

 

harboe-skilte

Harboe Skilte fra Aarhus står bag adskillige plakater, flag og bannere i forbindelse med Europa Festival. Virksomheden har mange leverandører i hele Europa, og netværket sikrer at Harboe Skilte altid får den nyeste inspiration fra omverdenen.

Af Lene Grønborg Poulsen

Under Europa Festival i Aarhus vil du kunne opleve adskillige flag, bannere og plakater. Det er Harboe Skilte som står bag dem alle sammen, og det samarbejde er direktør Dennis Harboe rigtig glad for:
”Vi er igen i år med til at fejre den store Europa Festival i Aarhus City. Midnatseventen er altid vellykket med mange mennesker i gaderne, og vi er glade for at kunne bidrage med det, vi er gode til,” understreger han.
Og selvom de fleste århusianere måske ikke kender Harboe Skilte af navn, så kender alle dem sikkert af gavn, for Harboe Skilte står bag alt fra plakater og skilte hos Strøgets butikker til ophængning af store bannere i lygtepæle i forbindelse med kulturbegivenheder i byen.

Europæisk samarbejde
Harboe Skilte er selvfølgelig et udpræget dansk firma, men derfor orienterer virksomheden sig meget mod udlandet alligevel. Her arbejder Harboe Skilte nemlig med et stort netværk af samarbejdspartnere, og virksomheden deltager også i internationale fagmesser for at få inspiration. Det er en vigtig ingrediens i at kunne rådgive kunderne til de rigtige løsninger, forklarer Dennis Harboe.

”Vi har mange leverandører i Europa, og derudover har vi danske kunder, som har filialer i udlandet. Den vej igennem får vi jo inspiration, hvilket betyder, at vi altid har fingeren på pulsen.  Vores input er derfor ikke begrænsede af, hvad der foregår herhjemme i Danmark, og vi får selvfølgelig input fra f.eks. vores europæiske leverandører og ikke mindst deres kunder. På den måde har vi et stort inspirations-netværk, som er vigtigt for, at vi kan holde os opdaterede om alle nye tendenser,” afslutter Dennis Harboe.

Fakta om Harboe Skilte:
– Harboe Skilte er totalleverandør af nyskabende og effektive skilteløsninger
– Harboe Skilte arbejder med alle former for skilte; fra kontorskilte til mindre administrationer til totale facadeløsninger for nationale og internationale butikskæder. Desuden produktsortimentet bl.a. over facadereklame, bannere, autoreklame, storformatprint, stilladsreklamer, digitalprint, displays…
– Læs mere på www.harboe-skilte.dk.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk