Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Coca-Cola, cowboybukser og Ferguson-traktorer - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

Coca-Cola, cowboybukser og Ferguson-traktorer

USA

Under dette års USA Festival vil Erhvervsarkivet og Aarhus Stadsarkiv under overskriften “Americana i Smykke-skrinet” give århusianerne et unikt indblik i blandt andet den amerikanske forbrugskultur.

Ved du, hvordan det, der i dag er et af verdens stærkeste brand – Coca-Cola – kom til Danmark? Vidste du, at Coca-Colas historie rækker helt tilbage til slutningen af 1800-tallet, men at det først var i 1959, at danskerne kunne slukke tørsten i den verdensberømte læskedrik? Under USA Festivalen har du mulighed for at blive meget klogere på både Coca-Colas historie og en lang række andre spændende emner.
Erhvervsarkivet og Aarhus Stadsarkiv afholder under USA Festivalen i alt fire fyraftensforedrag med fokus på amerikansk forbrugskultur – og her kan du lære meget mere om alt fra Coca- Cola, Marshallplanen, Ferguson-traktoren og det danske landbrug til de amerikanske, ikoniske cowboybukser og amerikansk swing-jazz.

Amerikanske plakater
Udover foredrag vises der også en særudstilling fra Dansk Plakatmuseum med udvalgte amerikanske plakater, og Erhvervsarkivet kan også prale med at have fundet klenodier om udvandrerskibene fra 1800-tallet frem fra gemmerne.

Vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig foredragene. Tilmelding til foredragene skal ske her.

Fristen for sidste tilmelding er den 2. juni 2013.

Alle foredrag foregår på Erhvervsarkivet og Aarhus Stadsarkiv, Vester Allé 12.

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk