Big Band Blues med Aarhus Jazz Orchestra

Det verdenskendte århusianske bigband Aarhus Jazz Orchestra spiller sammen med sangeren og guitaristen Mike Andersen en ægte, amerikansk blues-koncert under USA Festivalen 4. juni.

Der er dømt bigband-blues på højeste niveau, når Aarhus Jazz Orchestra (AJO), der regnes for at være et af Skandinaviens og måske endda Europas bedste bigbands, giver koncert midt i byen på Store Torv foran Domkirken den 4. juni. Der er fri entré, så der er ingen undskyldning for at snyde sig selv for den ægte bigband-blues. Og repertoiret bliver naturligvis en god blanding af de amerikanske musikgenrer blues, soul og jazz med masser af både følsomhed og power. Og med på scenen har AJO inviteret Mike Andersen – en fantastisk blues/soul sanger og guitarist med rødder i Aarhus og med fuld knald på sin internationale karriere. Gennem årene har Mike Andersen og AJO optrådt sammen utallige gange, og kemien mellem orkester og sanger er derfor helt i top.

Jazz-kamelæonen fra Aarhus
AJO er hele Aarhus’ nysgerrige og nyskabende bigband. En lidenskabelig jazz-kamelæon, som mestrer hele farvepaletten og skaber enestående oplevelser i form af både skolekoncerter, hvor børnene synger med bigbandet, koncerter i forbindelse med lokale arrangementer og events som eksempelvis Aarhus Festuge, SPOT-Festival, Aarhus Halvmarathon, Tall Ships Races og EU-ministermøde, og heldigvis spiller Aarhus Jazz Orchestra også gerne op til gratisarrangementer i Aarhus.

Den 4. juni fra klokken 19 til 19.45 kommer sidstnævnte de bluesglade århusianere til gode. Så glæd dig til en på alle måder USA-inspireret koncert med vinden i håret, Gud i ryggen og masser af kraftoverskud i motorrummet.

 

Tekst: Louise Mandal Deruginsky

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk