AarhusGuiden: Få programmet til Europa Festival på mobilen

 

Til indlæg 1

30.000 smartphones har allerede downloadet den, og AarhusGuiden er på rekordtid blevet den mest populære app om Aarhus. Her kan du finde de bedste begivenheder i byen – også under Europa Festival.

Er der en god café i nærheden, hvor er de nye butikker, og hvilke koncerter kan jeg høre på lørdag? Nu har du svaret lige ved hånden, for AarhusGuiden giver dig overblik over begivenheder, events og steder i byen med kun et enkelt tryk på mobilen. Med app’en får du et fuldstændigt overblik over begivenheder i Aarhus inden for kategorierne Musik, Natteliv, Shopping, Scene, Udstilling, Byliv, Sport og For Børn.
Og under Europa Festival kan du også med et enkelt tryk på mobilen nemt og enkelt finde rundt i de mange spændende aktiviteter på dagen, da hele programmet bliver lagt ind i app’en.
“AarhusGuiden er aarhusianernes foretrukne guide til Aarhus. Derfor er det helt naturligt, at den også indeholder programmet til Europafestivalen. Det passer også sammen med, at AarhusGuiden er blevet downloadet i næsten alle europæiske lande. Det vidner om en international interesse for Aarhus, og vi ser frem til i fremtiden at kunne give endnu flere europæere et indblik i, hvad der foregår i Aarhus,” siger presse- og kommunikationschef i Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Michael Jaap.

Turister oplever byen med AarhusGuiden
App’en er den bedste indgang til, at både århusianere og turister kan få et overblik over byens aktiviteter:
“Aarhus byder på uendelig mange oplevelser inden for både underholdning, kultur og shopping. Med AarhusGuiden vil vi gerne give endnu flere borgere, gæster og turister indblik i og overblik over de mange tilbud,” siger Michael Jaap.
I AarhusGuiden finder du nemlig information, som gør det sjovere at bo i eller besøge Aarhus. Her kan du læse om byens butikker, restauranter, cafeer, teatre, barer, biografer, museer og musiksteder og lade dig inspirere til byturen, til shoppeturen eller til kulturoplevelsen.
“Aarhus er en levende og aktiv kulturby. Frem mod at vi bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017 vil vi efter planen opleve en massiv vækst i antallet af begivenheder og turister. AarhusGuiden vil i de kommende uger komme med en række nye opdateringer, der skal være med til at sikre at endnu flere kan få glæde af vores by,” siger Michael Jaap
AarhusGuiden, der er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Århus Stiftstidende, kan downloades i App Store og Google Play. Og har du allerede downloadet den, så bør du hente opdateringen med det samme, for her er mange forbedringer på vej.

Fakta om AarhusGuiden:
– AarhusGuiden er på rekord tid blevet den mest populære app om Aarhus.
– AarhusGuiden er blevet downloadet flere end 30.000 gange.
– AarhusGuiden giver overblik over seværdigheder, begivenheder og shopping.
– AarhusGuiden er gratis.
– AarhusGuiden fås til Iphone og Android.
– AarhusGuiden er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Kommunes magistratsafdeling for Kultur og Borgerservice og AOA – Alt om Aarhus.

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk