VESTDANMARKS SHOPPINGMETROPOL

 

Aarhus City – en unik shoppingmetropol

Aarhus er i sandhed Vestdanmarks shoppingmetropol og Jyllands hovedstad, og byen byder på enestående og mangfoldige indkøbsoplevelser langt ud over det sædvanlige. Inden for gåafstand finder du alt hvad hjertet begærer af specialforretninger, stormagasiner, Danmarks største citycenter, caféer, restauranter og meget mere…

Shopping
Aarhus City byder blandt andet på en 1 kilometer lang Strøgstrækning og sidegaderne hertil, hvor flere hundrede specialforretninger, side om side, byder dig velkommen. Midt på Strøget ligger også stormagasinet Salling, og Magasin er at finde ved den stemningsfulde å ikke langt derfra. Danmarks største citycenter, Bruun’s Galleri, tilbyder indendørsshopping i 100 forskellige forretninger tæt ved Banegården og med ungdommelig stemning.
Men shopping i Aarhus City er meget mere. Besøg også det unikke og brostensbelagte Latinerkvarter, sidegaderne, torvene, pladserne og ikke mindst vejene, som fører ind og ud af City. Her er der endnu flere og anderledes shoppingoplevelser med masser af små og spændende butikker, som kun findes ét sted i verden – i Aarhus.

Kulinariske oplevelser
Aarhus City er samtidig et fantastisk sted for café-elskere og et mekka for alle med hang til kulinariske oplevelser inden for alle genrer. Der er ikke den smagsoplevelse, der ikke kan opleves her. En shoppingtur i Aarhus City kan – og bør – derfor altid kombineres med et cafébesøg, måske endda med en lækker brunch, en god, traditionel eller anderledes frokostanretning eller en mindeværdig middag på en af byens mange hundrede restauranter.

Kulturen
Skal besøget i Aarhus City fuldendes med en kulturel dimension, kan et besøg på et af byens mange museer og teatre anbefales. Aarhus har flere attraktioner i international klasse, bl.a. ARoS, Den Gamle By og Moesgård Museum.

Aarhus City har således de perfekte rammer med lækre shoppingmuligheder, masser af aktiviteter og et spændende café- og restaurationsliv, som tilsammen giver byen dens særlige puls, sjæl og mangfoldighed.

Vi ser frem til at byde dig hjerteligt velkommen i Aarhus City!

 

Claus Bech
direktør
Aarhus City Forening

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk