Nyhedsarkiv

Børn, Hygge

Byg din egen drage på Skt. Clemens Torv 4. juni 2021

Kig forbi Skt. Clemens Torv til et hyggeligt og kreativt drageevent, hvor der er plads til leg og fordybelse for hele familien.
Læg nakken tilbage og kig op i himlen. Måske kan du huske fornemmelsen af at få din egen drage til at flyve, eller måske du kan mindes, hvordan du engang så én eller flere farvestrålende drager svæve på himlen? Det er både sjovt, udfordrende og hyggeligt at bygge sin egen drage, og til drageeventet på Skt. Clemens Torv i forbindelse med Verdensbilleder er det din tur til at være kreativ.

Kvalitetstid med børnene
Begivenheden med dragebygning finder sted fredag 4. juni fra kl. 16 – 20, og her er det kun fantasien, som sætter grænserne. Der hygges med dragebygning af kendte dragekonstruktioner som blandt andet slæde- og deltadrager, og her bygger du i velegnede materialer og under kyndig vejledning af dygtige dragebyggere. Det er en unik mulighed for at børn, forældre og bedsteforældre kan genopdage en ældgammel tradition og i fællesskab udfordre håndværker-evnerne samt efterfølgende have noget at være sammen om. Når familien bagefter skal ud og flyve med drage, er der tale om ægte kvalitetstid for både små og store legebørn.

Drageevent, fredag 4. juni kl. 16-20 på Skt. Clemens Torv.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk