Nyhedsarkiv

Børn

Børnestafet mod mobning

I år er Mary Fondens og Red Barnets Fri for Mobberi-stafet flyttet til midten af Aarhus, og løbet for de 0–15-årige skydes i gang ved Musikhuset lørdag den 8. juni kl. 14.

I år har stafet-deltagerne udsigt til at blive modtaget i målområdet af Mikkel og Sofie, kendt fra DR Ramasjang, der uddeler medaljer til alle, og som får hjælp af Bamseven, Fri for Mobberis maskot. På scenen optræder Anders Bøgelund med Fri for Mobberi-sange og man kan også opleve Muddis børneshow. Området er åbent før og efter løbet, så man kan tage madpakken og tæppet med og få en hyggelig eftermiddag. 

Børnene løber i hold a fire. Så man kan tilmelde sig med tre venner, men man kan også nemt tilmelde blot et eller to børn, som så giver stafetten videre til en tilfældig. Forældre er velkomne til at løbe med, og de helt små må gerne tilbagelægge ruten i klapvogn.

Det er Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram Fri for Mobberi, der i dag bruges i hver tredje børnehave og hver fjerde skole/SFO, der markeres med den én kilometer lange stafet – fordi en stafet kræver samarbejde, ligesom kampen mod mobning gør det.

Billetter koster 120 kr. og kan købes på www.børnestafetten.dk. Man kan også købe billet på pladsen på selve dagen. Alle små løbere får løbebluse, drikkedunk, medalje, Anders And-blad og lidt at spise og drikke.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk