Nyhedsarkiv

Andet

Velkommen til nyt medlem af Aarhus City Forening: Stens Skomageri

Skomagermester Sten Røhl ejer og driver Stens Skomageri og har mere end 30 års erfaring. Stens Skomageri er netop flyttet fra City Vest til Vesterbrogade, og de er rigtig glade for at få mere plads i de nye flotte lokaler.

Nye hæle, nye såler – Stens Skomageri klarer alle typer reparationer, isyning af nye lynlåse samt blokning af støvleskafter – helt op til 10 cm! Desuden har de et stort udvalg af plejemidler, snørebånd og andet tilbehør. Nøgler laver de til stort set alle formål – de har omkring 1200 forskellige nøgle-emner. Så mangler du en nøgle til hus, bil, båd eller noget helt andet, så kig forbi – Stens Skomageri kan helt sikker hjælpe dig.

Sportspræmier har Stens Skomageri også et kæmpe udvalg i – fra de helt store pokaler over glas-trofæer til den mindste medalje – og alt derimellem.  Kom og se det store udvalg på hylderne, og se deres onlineshop her.

Gravering tilbyder de i alt fra skilte og pokaler over ringe og smykker til lasergravering i stort set alle materialer – træ, metal, pap, glas osv.

 

 

 

 

 

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk