Nyhedsarkiv

Andet

Gratis juleparkering under Navitas fra 6. til 31. december 2014

Julehandlen tager til, og for at lette presset på parkeringspladserne i Aarhus City har Aarhus Kommune besluttet at tilbyde gratis parkering på de 450 p-pladser under Navitas i perioden 6. – 31. december 2014.

Rådmand for Teknik og Miljø, Kristian Würtz, håber folk vil tage godt imod muligheden for at parkere gratis på de 450 p-pladser under Navitas.

»For at fremme parkeringsforholdene i byen i december måned, og for at højne de julehandlendes oplevelse i byen, tilbyder vi gratis parkering under Navitas. Udover at aflaste den øvrige parkering i byen, er dette et tiltag, der skal skabe synlighed omkring Aarhus Ø og parkeringsmulighederne dernede. Det handler i høj grad om parkeringsadfærd og synlighed af byens nye muligheder,« siger Kristian Würtz.

Direktør for Aarhus City Forening, Claus Bech, glæder sig over tiltaget.

»Helt gratis parkering og tæt på byens shoppingområder i resten af julemåneden og under den kommende udsalgsstart er til at forstå og klar tale. Stor ros til Aarhus Kommune og rådmanden for at tænke på bilisterne og på byens kunder og besøgende i en meget travl periode. Jeg er sikker på, at P-anlægget under Navitas bliver vel modtaget. Det er lyst, venligt og imødekommende, og jeg ser frem til, at P-anlægget står sin prøve i den næste måneds tid,« udtaler Claus Bech.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk