Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aarhus-city.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 536
Gavekort - Aarhus City ForeningAarhus City Forening

AARHUS CITY GAVEKORT - ALLETIDERS GAVEIDÉ

Vi kender det alle sammen – vi skal forære en gave væk, men modtageren har alt eller bytter altid dine gaver. Men det er slut nu med et Aarhus City Gavekort. Et Aarhus City Gavekort er en forrygende gaveidé, da din familie eller venner får præcis det, de ønsker sig.

KØB AARHUS CITY GAVEKORT ONLINE HER ELLER HOS ET AF VORES SALGSSTEDER HER.

Gavekortet er et elektronisk kort, der fungerer på helt samme måde som et Dankort. Kortet købes med et valgfrit beløb (dog min. kr. 100,-  og max kr. 3.000,- pr. gavekort og max kr. 4.000,- pr. ordre).
Derefter kan kortet bruges gang på gang, indtil det er tømt i en lang række af Aarhus City’s forskellige butikker, caféer, restauranter og dele af kulturlivet.

Med et Aarhus City Gavekort skal din gave med garanti ikke byttes.

Faktura eller EAN.Nr.?
Ønsker du at købe Aarhus City Gavekort via faktura eller EAN.Nr., så send en mail til mail@aarhus-city.dk med antal gavekort og beløb (og husk venligst at oplyse, om du ønsker gavekortene sendt med B-post eller Quickpost).

Bemærk:
Gyldighedsperioden for Aarhus City Gavekort er 3 år fra udstedelsesdatoen.
Gavekortene sendes med Postnord, og l
everingstiden på gavekort bestilt online er normalt således:
B-post: 5-10 hverdage
Quickpost: 2-3
 hverdage
Der opkræves et administrationsgebyr på 10,-kr. pr. kort, samt et portogebyr på 20,-kr. (B-post) eller 30,-kr. (Quickpost) pr. ordre.
Aarhus City Gavekort kan benyttes i byens fysiske butikker, restauranter, kultursteder, m.v. og ikke til onlinekøb/i netbutikker. 

Vær venligst obs. på, at det IKKE er muligt at møde personligt op på vores kontor på Rådhuspladsen i forbindelse med køb eller fornyelse af gavekort.

Aarhus City Forening      Rådhuspladsen 5, 1. sal      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk