Nyhedsarkiv

Jægergårdsgade markedsdag
Børn, Musik, Oplevelser, Shopping

Markedsdag i Jægergårdsgade lørdag 6. maj 2017

Lørdag 6. maj summer Jægergårdsgade igen af aktivitet, når den årlige markedsdag løber af stabelen fra kl. 10.00 til 22.00.

Ok
I den forbindelse er gaden spærret for kørsel fra Frederiksgade til M. P. Bruunsgade, og gaden bliver for en dag forvandlet til en gågade, hvor butikkerne, restauranterne m.m. rykker ud på gaden. Og i år er Markedsdagen udvidet, så markedsstemningen bevæger sig over i hyggelig streetfood-stemning om aftenen. Ud over den gode stemning vil du her finde mad, drikke og hyggemusik, når gadens restauranter, cafeer, værtshuse og barer holder åbent på gaden til kl. 22.00.

Dagen starter kl. 10.00 med at SchweizerBageriet uddeler 100 rundstykker til første fremmødte. Hele dagen igennem vil der være spændende boder på gaden, og caféer og restauranter serverer alverdens lækkerier.

Ligeledes vil der være loppemarked hele dagen, hvor lokale beboere sælger lopper.

Den Jyske Pigegarde spiller i gaden mellem kl. 12.00-13.00.

Kl. 14.00 er der besøg af FUCKING SKAK med Rune Friborg som præsenterer: Jonas Bjerre, 12 år gammel og verdens andenbedste skakspiller i sin aldersklasse – kig forbi og prøv kræfter med ham. Eller få nogle tips og tricks af FUCKING SKAKS undervisere.

Markedsdagen i Jægergårdsgade byder også på modeshow kl. 11.30 og 13.15. Det er GO og Strikkepinden og den lille Zebra, der viser kollektioner frem.

Der vil være Tombola med masser af skønne gevinster fra gadens butikker, restauranter m.m.

Gaden får besøg af unge gøglere, som vil male smukke, sjove og farlige ansigter på børnene.

Aarhus Lindy Hoppers kommer og danser swingdance kl. 14.00.

 

Aarhus City Forening      Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk