Nyhedsarkiv

Oplevelser

CLIMATE PLANET 2017

Glæd dig til juni 2017, hvor CLIMATE PLANET åbner i Aarhus!

En gigantisk jordklode, ”CLIMATE PLANET”, vil fra lørdag 3. juni 2017 indtage Aarhus City som en meteor!

Der venter dig en af nyere tids største teknologiske oplevelser med fokus på Jordens klima – en flot og storslået oplevelse for både store og små, men også en øjenåbner for den virkelighed, vi står overfor, hvis vi fortsætter vores nuværende udvikling.
Inde i globen vil man på en unik rumrejse kunne opleve en af nyere tids største teknologiske oplevelser med fokus på Jordens klima direkte transmitteret fra fire NASA- satellitter i det ydre rum.

CLIMATE PLANET vil være åben for offentligheden i de 6 uger, hvor skolerne holder sommerferie. Det vil i denne periode være muligt at se en ca. 40 minutters forestilling med vejrgloben, hvor blandt andet klimaudviklingen visualiseres i et forløb fra før industrialiseringen til langt ud i fremtiden.
Før og efter skolernes sommerferie arrangeres specialarrangementer for skoler, uddannelsesinstitutioner samt kommercielle partnere og sponsorer.

Globen vil stå på den nye havnefront ved Toldboden fra 3. juni – 21. august 2017.

Se mere om CLIMATE PLANET HER.

Aarhus City Forening      Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk