Nyhedsarkiv

Oplevelser

CLIMATE PLANET 2017

CLIMATE PLANET er landet i Aarhus!

En gigantisk jordklode, ”CLIMATE PLANET”, har indtaget Aarhus City som en meteor!

Der venter dig en af nyere tids største teknologiske oplevelser med fokus på Jordens klima – en flot og storslået oplevelse for både store og små, men også en øjenåbner for den virkelighed, vi står overfor, hvis vi fortsætter vores nuværende udvikling.
Inde i globen vil man på en unik rumrejse kunne opleve en af nyere tids største teknologiske oplevelser med fokus på Jordens klima direkte transmitteret fra fire NASA- satellitter i det ydre rum.

CLIMATE PLANET vil være åben for offentligheden i de 6 uger, hvor skolerne holder sommerferie. Det vil i denne periode være muligt at se en ca. 40 minutters forestilling med vejrgloben, hvor blandt andet klimaudviklingen visualiseres i et forløb fra før industrialiseringen til langt ud i fremtiden.
Før og efter skolernes sommerferie arrangeres specialarrangementer for skoler, uddannelsesinstitutioner samt kommercielle partnere og sponsorer.

Globen vil stå på den nye havnefront ved Toldboden fra 3. juni – 21. august 2017.

Se mere om CLIMATE PLANET HER.

Aarhus City Forening      Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk