« Tilbage til oversigt

Astronomi on Tap

Start:
Tuesday d. 12. december 2017

Konceptet bag “Astronomi on Tap” er formidling af astronomi foretaget af professionelle astronomer og formidlere, i form af foredrag, spil og quizzer i uformelle omgivelser – nemlig den irske bar Tir na nOg i Frederiksgade.

AoT Aarhus er den første version af konceptet i Danmark. Arrangementerne, der er gratis, afholdes på (simpelt) engelsk og finder sted én gang om måneden. Alle aldre og baggrunde er velkomne – og passion for øl og/eller astronomi er blot en bonus!

Eventen finder sted tirsdag 12. december kl. 19.30 i The Merchant Room på Tir na nOg. Kom med til en aften med uformel astronomi og god øl! Til denne begivenhed er følgende talere på programmet: PhD studerende Amalie Stokholm og Prof. Ulrik I. Uggerhøj.

Mellem foredragene vil der være sjove astronomiske spil og quizzer (med præmier)! Brug denne mulighed for at forbedre din astronomiske viden eller bare vise dig frem for dine venner! Til at afrunde aftenen vil der være en præsentation af aktuelle astronomiske begivenheder i nattehimlen, i nyhederne, mv.

Se mere om eventen HER.

iCal Import + Google Calendar
Aarhus City Forening      Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Niveau 3      8000 Aarhus C      Telefon 86 13 75 00      mail@aarhus-city.dk